Hirdetés

Itt vannak a hivatalos fotók a Huawei Mate 30 mobilokról



|

Kiszivárogtak a csütörtökön bemutatkozó Mate 30 szériás csúcsmobilok renderelt képanyagai.

Hirdetés

Csütörtök délután rántja le a leplet a Huawei a Mate 30 Lite, a Mate 30, a Mate 30 Pro és a Mate 30 RS Porsche Design okostelefonokról, amelyekről Evan Blass előre ki is szivárogtatta a gyári, renderelt képanyagokat. 

Hirdetés

A Pro csúcsmodellnél továbbra is széles marad a szenzorsáv a 3D-s arcfelismerő technológia miatt. A vízesésszerű kijelző extrém oldalsó lekerekítéseket hoz magával, és emiatt mindössze egy bekapcsológomb lesz a fizikai gombokból az oldalakon. A hátlapon kör alakba rendezték a négy kamerát, amelyek fejlesztését ezúttal is a Leica segítette. 

Használhatósági szempontból a Mate 30 lehet majd a telitalálat, hiszen a laposabb kijelzőjét könnyebb lesz kezelni. Itt a szenzorsáv is kisebb, azonban az elmúlt évek trendjei alapján gyengébb kamerára is számíthatunk, nem csak kisebb vételárra. 

A Mate 30 Lite már a középkategóriában indul, és alapvetően a tavalyi Mate 20-ra üt dizájnban. 

Az igazi nagy kérdés persze az, hogy mi lesz az Androiddal és a Google-appokkal, és hogyan hatnak majd az amerikai korlátozások a Mate 30 mobilok eladásaira. Remélhetőleg csütörtökön ezzel kapcsolatban is kiderül valami. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.