Hirdetés

Itt vannak a Nokia 3310 klónjai



|

Még meg sem jelent a telefon, a klónjai már kaphatóak Ázsiában, ráadásul Nokia felirattal.

Hirdetés

Tudjuk, hogy a kínai gyártók gyorsak, és azt is, hogy van, amikor szeretnek másolni. Ennek az áldozata lett most a Nokia 3310 is. 

Hirdetés

A Nokia 3310-et a HMD Global még a februári MWC-n mutatta be, azonban a butatelefon megjelenésére továbbra is várnunk kell. Sebaj, Ázsiában már kapható a klónja, ráadásul Nokia felirattal. 

Malajziában rengeteg kereskedő forgalmazza már ezeket a hamis Nokia 3310-es készülékeket. Az első szállítmányokon még nem volt Nokia logó, de kinézetre azok is stimmeltek. Bár a Nokia helyi forgalmazója perrel fenyegetőzött, a helyzet csak rosszabb lett. 

A következő szállítmányok még pontosabb klónokat és Nokia logót is hoztak. Természetesen ezeken a mobilokon nem a Nokia Series 30 kezelőfelülete van, és a panel is kisebb. Első ránézésre mégis majdnem ugyanaz a készülék. 

Az igazi Nokia 3310 május közepén érkezhet meg Európába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.