Hirdetés

Itt vannak a OnePlus 6 korai prototípusai



|

Voltak olyan verziók, amelyekről hiányzott a jackcsatlakozó. Szerencsére a végleges modellen ott van.

Hirdetés

A OnePlus 6 új, piros kiadása elképesztően jól néz ki: világos, élénk és erőteljes összhatást kelt, ráadásul maga a készülék szokásos módon villámgyors és bivalyerős. 

Hirdetés

Aki azt gondolta, hogy csak egy kósza ötlet miatt jött a piros kiadás, az viszont tévedett. Egy új videóban a OnePlus 6 korai prototípusai láthatóak, amelyek alapján a OnePlus 6-ból talán több száz különböző prototípus készült. Rengeteg eltérő színben gondolkozott a gyártó, illetve még funkciókban is akadtak eltérések. Volt például olyan változat, amelyről hiányzott a jackcsatlakozó. Szerencsére a végleges modellen rajta van. 

Érdekes módon a rengeteg prototípusból végül csak a fényes és a matt feketét, valamint a limitált kiadású selyemfehéret tartotta meg a vállalat. Valamint a mostani piros kiadást. Az összes többi a fiókban végezte. A videóból mindenesetre kiderül, hogy mekkora munka van egy-egy egyszerű szín mögött is, ráadásul a dizájnerek hosszú folyamat során tökéletesítik az árnyalatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.