Hirdetés

Itt vannak a Telekom karácsonyi ajándékai



|

Mától aktiválhatják a szolgáltató ügyfelei a kedvezményeket.

Hirdetés

Hamarosan itt a karácsony, és ugyan a szolgáltatók sorra jelentik be, hogy drágulnak a csomagjaik, azért nem feledkeztek el az ünnepi készülődésről sem. A Telekom például a mai naptól minden előfizetője számára elérhetővé tette a karácsonyi ajándékait, amit az weboldalon és az szolgáltató alkalmazásán keresztül is néhány kattintással aktiválhatnak.

Az ügyfelek korlátlan netet, ingyen perceket, egyesek pedig HBO Max-előfizetést is választhatnak.

Hirdetés

A korlátlan mobilinternet és a korlátlan mobil percek tíz napra érvényesek, azonban csak az egyiket lehet szolgáltatásonként aktiválni, illetve utóbbit kizárólag azok aktiválhatják, akik nem okostelefonnal használják a csomagjukat.

Elérhető egy HBO Max 30 napos előfizetés is, ezt azonban csak azok kérhetik, akik korlátlan mobil adatcsomaggal rendelkeznek, továbbá nem voltak még előfizetők az HBO-n, tehát meglévő előfizetés mellé nem aktiválható, az az ajánlattal nem bővíthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.