Hirdetés

Itt vannak az eddigi legpontosabb képek a Samsung Galaxy Note 10-ről



|

Az OnLeaks és a 91mobiles jóvoltából előkerültek azok a képek, amelyek a leghitelesebben ábrázolják a közelgő Galaxy Note 10-et.

Hirdetés

Az utóbbi időben gombamód szaporodnak a pletykák a Samsung Galaxy Note 10-ről, és mindez így lesz a következő hetekben is, hiszen egyre közeledik az augusztusra várható bemutató. 

Hirdetés

Nemrég az OnLeaksnek és a 91mobilesnak hála előkerültek azok a renderelt képek (és egy videó), amelyek az eddigi leghitelesebben ábrázolják a Samsung következő csúcskészülékét. 

Mostanra kezd nyilvánvalóvá válni, hogy a Galaxy Note 10 új dizájnt hoz, nem hasonlít majd a Galaxy Note 9-re. A fúrt kijelzőbe a kamera középre, felülre kerül, a képernyő kerete különösen vékony lesz. 

A 6,3 hüvelykes képernyő elvileg QHD+ felbontású lesz, beágyazott ujjlenyomat-olvasót is kap. A hátlapi tripla kamera függőleges elrendezést kap majd, a bal felső sarokban. Állítólag a Bixby-gombnak vége, a bekapcsológomb pedig a hangerőgomb alá kerül, a bal oldalra. Felül látható a SIM-tálca, egy infraport, alul pedig USB-C, S Toll, hangszóró és mikrofon. Sajnos jackcsatlakozó ezeken a képeken sem látszik. 

A Geekbench adatbázisában a készülék nemrég Exynos 9825 chippel és 8 GB RAM-mal bukkant fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.