Hirdetés

Itt vannak az első igazi fotók a Galaxy Note 8-ról



|

Felbukkantak az első képek, amelyeken a valódi Samsung Galaxy Note 8 látható.

Hirdetés

Mostanra nem csak azt tudjuk, hogyan néz ki a Samsung Galaxy Note 8, de a specifikációit is ismerjük. Éppen ezért a következő lépcső az volt a szivárgásokban, hogy valaki lefotózzon egy valódi, működő készüléket. Ez most megtörtént

Hirdetés

Túl sok újdonságot nem árulnak el a képek, azonban minden eddigi szivárgást tökéletesen megerősítenek. Az is biztos, hogy a mindig bekapcsolt kijelzőmód nem változik a Galaxy S8-nál látottakhoz képest. 

Az S Toll egyébként ugyanolyannak tűnik, mint a Galaxy Note 7-nél, sőt, a forrás szerint valóban ugyanaz: 4096-szintű nyomásérzékenységet garantál, és még víz alatt is használható. 

A képeket kevesebb mint egy napja készítették, voltak képernyőképek is, de azok már nem kerülhettek fel a netre. Az eredeti forrást törölték, de persze a fotókat nem sikerült más helyekről. 

A Galaxy Note 8 augusztus 23-án mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.