Hirdetés

Itt vannak az első renderelt képek a Samsung Galaxy Note 20+ mobilról



|

Nem túl meglepő módon az OnLeaks jóvoltából bukkantak fel az első renderelt képek a Samsung Galaxy Note 20+ okostelefonról.

Hirdetés

Közeledik a Samsung Galaxy Note 20 mobilok bemutatója, ami azért is lesz érdekes, mert Samsung csúcsmobil online rendezvényen még sosem debütált. Addig is pedig özönlenek a szivárgások, és az OnLeaks, valamint Pigtou jóvoltából most először már renderelt képek is felbukkantak a Galaxy Note 20+ készülékről, vagyis a széria nagyobb modelljéről. Ez állítólag 165 x 77,2 x 7,6 milliméteres lesz, vagyis valamivel magasabb, mint az előd. Az előlap és a hátlap széle továbbra is le lesz kerekítve, de láthatóan kevésbé, mint az elmúlt években és mint jelenleg a kínai gyártóknál. 

Hirdetés

A fúrt szelfikamerát ezúttal is középre helyezik, azonban a hangerő- és a bekapcsológombok jobb oldalra költöznek, mert állítólag nem volt siker a balos elhelyezés, a Bixby-gomb pedig ezúttal sem tér vissza. 

A specifikációkról egyelőre csak pletykák vannak, úgy tudni, hogy az akku alig lesz nagyobb, mint tavaly, a kamera pedig a Galaxy S20 Ultrából érkezhet, de Space Zoom funkció nélkül, cserébe autofókuszt segítő külön hardverrel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.