Hirdetés

Itt vannak az Essential Phone hátterei



|

Miután végre elstartolt az Essential Phone, a háttérképei is letölthetőek.

Hirdetés

Többek között az LG törekvéseinek hála is tudjuk, hogy a gyártók egyre nagyobb gondot fordítanak a zászlóshajók alapértelmezett háttérképeire. Természetesen az Essential Phone is egyedi képeket kínál. 

Hirdetés

Andy Rubin cégének első készüléke elméletben az Apple iPhone 7-tel és a Samsung Galaxy S8-cal versenyez, a közel keret nélküli, 5,7 hüvelykes kijelzőt Gorilla Glass 5 borítja. 

Ez alatt egy Snapdragon 835-ös lapka, Adreno 540-es GPU, 4 GB RAM és 128 GB tárhely kaptak helyet. A hátlapra két 13 megapixeles kamera került, amelyből az egyik monokróm, a páros együtt pedig jobban teljesít kevés fény mellett. Az előlapi szenzor 8 megapixeles. A készülék további érdekessége az egy pár mágneses port a hátoldalon, ehhez a moduláris kiegészítők csatlakoztathatóak - jelenleg csak egy 360 fokos kamera létezik. Az akku 3040 mAh-s. 

A logóktól mentes, titán és kerámia házas készülék háttérképei időközben persze letölthetővé váltak, így bárki beállíthatja ezeket a jelenlegi okostelefonján: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.