Hirdetés

Itthon is elérhetővé vált az Instagram szülői felügyelete, ezek a funkciók



|

A jövőben könnyebb lesz szabályozni a gyerekek Instagram-szokásait.

Hirdetés

Az időközben Meta névre átkeresztelt Facebook 2021 tavaszán jelentette be, hogy folyik az Instagram gyerekeknek optimalizált változatának a fejlesztése, és ugyan azt egyelőre jegelték, most mégis érkezett egy nagy adag funkció, amivel a szülők sokkal részletesebb betekintést kaphatnak a gyermekük mobilozási szokásaiba, és abba, hogy mit csinál az Instán, kiket követ és egyáltalán mennyit használja az appot.

A Családi központból a szülők könnyedén monitorozhatják, hogy a gyermekük mennyi időt tölt az Instagramon belül, és időkorlátot is beállíthatnak, amihez hasonló funkciót már számos alkalmazásba beépítettek. Az új felületen a szülők azt is figyelemmel kísérhetik, hogy csemetéjüket hányan követik és ő hány személlyel teszi ugyanezt. Illetve részletesen végignézhető, hogy pontosan kikkel is lép interakcióba.

Hirdetés

Végül de nem utolsósorban, küldhető a gyermeknek egy "Tarts szünetet!" értesítő, ha elveszne a Reels-videók között, továbbá a szülői profilokban megjelenik, ha a palánta valamilyen tartalmat jelent az Instagramon. Ezeken kívül a Meta további cikkekkel és tippekkel segíti a szülőket, akik igyekeznek lépést tartani a következő generáció online tempójával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.