Hirdetés

Izgalmakkal készül az MWC-re a Sony



|

Új okostelefonokkal készül az idei MWC-re a Sony, de a jelentések szerint az Xperia XZ4 Compact készüléket elkaszálták.

Hirdetés

Bár a CES nem az okostelefonokról szól, a Sony tavaly az Xperia XA2, XA2 Ultra és az Xperia L2 modelleket is ott mutatta be. Többen arra számítottak, hogy ezeknek az utódjai az idei CES-en debütálnak. 

Hirdetés

A Sony azonban inkább az MWC-re tartogatja a bejelentéseket. Az új modellek egy új stratégia alapjait jelentik majd: ha sikerrel járnak, a Sony ismét nyereséges és fontos gyártó lesz a mobilpiacon. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy az Xperia XZ4, XZ4 Compact, XA3, XA3 Ultra és L3 készülékek közül melyik debütálhat február végén. 

A legutóbbi hírek szerint Xperia XZ4 Compact talán sosem lesz, erre pedig maga Don Mesa, a Sony Mobile észak-amerikai marketinges alelnöke utalt. Bár ködösen fogalmazott, arra célzott, hogy az emberek nagy kijelzőt akarnak a tartalmakhoz. 

A Sony eközben sokkal jobb kamerás teljesítményt ígér a következő okostelefonjaihoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.