Hirdetés

Izgalmas lesz a Nokia 9 PureView



|

A HMD Global új zászlóshajója 5 hátlapi kamerával, Snapdragon 845 lapkával és Android One rendszerrel támad a szivárgások alapján.

Hirdetés

Hónapok óta tudunk róla, hogy a HMD Global dolgozik az új Nokia zászlóshajón, amelynek a hátlapjára egyenesen 5 kamera kerül. A legutóbbi szivárgásoknak hála végre körvonalazódott, hogy konkrétan mire számíthatunk. 

Hirdetés

Evan Blass közzétett egy renderelt képet, amelyen a készülék előlapja és hátlapja is látható. Ezután a MySmartPrice egy promóciós videót is előásott, ami még árulkodóbb. 

Azt sajnos továbbra sem tudni, hogy az 5 hátlapi kamera pontos mire lesz képes. Hivatalos ár vagy megjelenési dátum sincs még. A Nokia 9 PureView azonban izgalmasnak tűnik. 

Azt már tudjuk, hogy 5,99 hüvelykes, QHD felbontású kijelző számíthatunk, ami HDR10-képes lesz, illetve beépített ujjlenyomat-olvasót is tartalmaz. Ez alatt a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája kap helyet, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. A vezeték nélküli töltés is támogatott lesz. Hasonlóan a többi új Nokiához, ez is Android One rendszert kap. Vagyis 2 évig kapja a készülék a biztonsági és az egyéb javításokat, legalább. 

A HMD Global 1-2 hónapon belül bemutathatja az újdonságot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.