Hirdetés

Izgalmas meglepetést rejt a Huawei legújabb okosórája



|

A gyártó elég váratlan, ám annál hasznosabb funkcióval vértezte fel az eszközt.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy mekkora felháborodást keltett, mikor az Apple az iPhone 7 bemutatásakor elbúcsúzott a jackcsatlakozótól, és mindenkit passzív-agresszív módon elkezdett a TWS fülhallgatók felé terelni, manapság már elképzelhetetlen, hogy egy márka, amelyik komolyan veszi magát, ne rendelkezzen ilyen eszközzel a kínálatában.

A fülhallgatók újabb generációinak egymásra licitálása már kicsit kezd érdektelenné válni, mindig jó azonban furcsa termék összemosásokat látni, mint például a Nokia telefonja, amiben helyet kapott két vezeték nélküli fülhallgató is. A Huawei most egy ennél sokkal hasznosabb megoldást villantott.

Hirdetés

A kínai gyártót látszólag nem viselte meg az amerikai embargó, továbbra is ontja magából az érdekesebbnél érdekesebb eszközöket (mondjuk a legfrissebb amerikai tiltás biztos nem fog jót tenni a pénzügyeinek), most például bemutatta a Huawei Wach Buds okosórát, megtámogatva két vezeték nélküli fülhallgatóval.

A hivatalos bejelentésre a kínai közösségi felületen, a Weibón került sor, ahol rögtön egy videót is közzétettek a termékről. Sajnos pontos specifikációt nem adtak meg, így nem tudjuk, hogy a fülesek például aktív zajszűrésre képesek-e, és az akkumulátoridőről sincsenek adatok, az óra azonban nagyon hasonlít a Huawei Watch 3-ra és a videó alapján abban is szinte biztosak lehetünk, hogy a HarmonyOS fut rajta.

A legizgalmasabb, hogy már megjelenési dátumot is kapott az eszköz. Vagyis kapott volna, a december másodikai rajtot azonban már el is halasztották, egyelőre nem tisztázott okok miatt. Sokak szerint ez egyfajta tiszteletadás Csiang Cö-min, a Kínai Kommunista Párt egykori főtitkára, az ország néhai államfője előtt, aki nemrég hunyt el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.