Hirdetés

Izgalmas színekben támadhat a Samsung új középkategóriás mobilja



|

Kiszivárgott renderek árulkodnak a közelgő Samsung Galaxy A34 választható színeiről.

Hirdetés

A Samsung még 2014-ben indította útjára a Galaxy A-szériát, a Galaxy S-csúcsmobilok prémium anyaghasználattal feldobott, de gyengébb specifikációval bíró alternatívájának szánt Galaxy Alphával. A koncepcióból napjainkra sajnos csak a visszafogott teljesítmény maradt meg, cserébe viszont az A-betűt viselő középkategóriás modellek jóval megfizethetőbbek a magasabbra pozicionált S- és Z-sorozatoknál.

Ezért is borítékolható, hogy a jövőre megjelenő Galaxy A34 rengeteg példányban talál majd gazdásra, így sokak számára lehet érdekes, hogy most új rendereken bukkant fel a készülék.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, néhány hete már láthattuk a telefon fekete (grafit) variánsát, amihez ezúttal három további opciót fedett fel a The Tech Outlook nevű oldal. A portál által megosztott 360 fokos animációkon egy lila, egy lime és egy több színben játszó kivitel szerepel, így ha valósnak bizonyul a szivárgás, a Galaxy A34 legalább négy különböző ruhában kelleti majd magát.

A mobil specifikációja egyébként nemrég felbukkant az Indiai Szabványügyi Hivatal nyilvántartásában, így valószínűsíthető, hogy nincs messze a rajt. Ennek alapján az A34 a Samsung saját fejlesztésű Exynos 1280 SoC-jával, 6,5 Hz-es AMOLED (90 Hz) kijelzővel és 6 GB memóriával érkezik. A hátoldalon egy tripla kamerarendszert találunk 48 MP-es fő szenzorral, a szelfikért pedig a 13 MP-es, keretből belógó elhelyezésű előlapi egység felel.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh lehet  (33W-os gyorstöltéssel) az Android operációs rendszerből pedig csak az előző, 12-es verziót kapja meg a telefon, legalábbis a megjelenés idejére. Mindez persze még mindig nem nyert hivatalos megerősítést, ráadásul az indiai piacra szánt modell akár több ponton is elérhet az európai variánstól (egy másik szivárgás alapján érkezik egy MediaTek Dimensity 1080 processzorral szerelt kiadás is).

Magyarán most is igaz az aranyszabály, hogy egyetlen pletykát sem szabad készpénznek venni, a jelentések sűrűsödése viszont valószínűvé teszi, hogy már 2023 első hónapjaiban kiderül az igazság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.