Hirdetés

Izgalmas újdonságokkal frissíthet a Google Fotók



|

Hamarosan mindenkinél elérhetővé válhat a Color Pop funkció, illetve jön a manuális bokeh funkció.

Hirdetés

A Google Fotók folyamatosan frissül és kap újdonságokat. Természetesen vannak olyan elemek, amelyek eleinte csak a felhasználók egy részénél jelennek meg. Ilyen volt például a Color Pop effekt, amelynek közzétételét már megígérte a Google, de sajnos csak kevés embernél vált elérhetővé. 

Hirdetés

A jó hír az, hogy a Google ismét a Color Pop tesztelésébe kezdett, és ezúttal egy további érdekes funkció is kiegészíti ezt. A jelek szerint a Google Fotók felhasználói hamarosan manuálisan is tudnak bokeh effektet állítani a fotóikon (valószínűleg a webes felületen keresztül is, nem csak mobilon).

Egyes felhasználóknál már mindkét új funkció elérhető, de elméletileg a közeljövőben mindenki megkaphatja ezeket.  A Color Pop szűrő a szerkesztőeszközök között lesz elérhető, míg a manuális bokeh a szerkesztés menüpont alatt. 

A manuális bokeh funkciónak hála a képek háttere elmosható lesz, ehhez pedig elegendő fókuszt választani a képen, majd az elmosás mélységét beállítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.