Hirdetés

Izmos lesz a Huawei Mate 10 akkuja



|

A Huawei megerősítette, hogy valóban 4000 mAh-s energiaforrás kerül az új zászlóshajóba.

Hirdetés

Kevesebb mint két hét, és végre hivatalosan is bemutatkozik a Huawei Mate 10, amelyről már rengetegszer beszámoltunk. Elvileg három eltérő verzió érkezik majd, de lesznek egyforma elemeik.

Hirdetés

Ilyen például az akkumulátor. A jelenlegi sejtések szerint a Mate 10 és a Mate 10 Pro egyforma energiaforrást kapnak. Ezt még nem erősítette meg a Huawei, azt viszont igen, hogy a Mate 10 egy 4000 mAh-s akkumulátorral jelenik meg. 

Erről a legutóbbi kedvcsinálójában árulkodott a kínai cég, bár a GIF-en egynapos üzemidőt emlegetnek. Remélhetőleg ennél többre is képes lesz a Mate 10, főleg, hogy az elődje üzemidő-bajnoknak számít. A Mate 9-ben szintén 4000 mAh-s akku volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.