Hirdetés

Jackcsatlakozót hozott az olcsó OnePlus Nord N10 és N100



|

Tovább színesíti a kínálatát a OnePlus, ezúttal két olcsó mobilt hozott a Nord sorozatába, amelyekre a ma már ritkaságnak számító jackcsatlakozó is jutott.

Hirdetés

A OnePlus újabb okostelefonokat mutatott be, ezúttal a Nord szériát erősítő N10 és N100 modelleket. Az előbbi egy kicsivel vág alá a sima OnePlus Nordnak specifikációkban és értékben, míg az utóbbi a valaha volt legolcsóbb és leggyengébb készüléke a gyártónak.

Ezek a mobilok 329 és 179 euróba kerülnek Európában, és elsősorban azoknak kedvezne velük a OnePlus, akik eddig nem találtak a gyártó kínálatában elég olcsó modelleket. 

Hirdetés

A OnePlus egyébként sokáig vonakodott olcsó mobilokat kiadni, mert nem akart megalkudni azok tudása terén.

Végül az idei év második felében úgy döntött a cég, hogy megpróbálja szélesebb körben is lefedni a piacot, így a belépőszinttől a csúcskategóriáig már mindenre van ajánlata a OnePlus Nord N100, a OnePlus Nord N10, a OnePlus Nord, a OnePlus 8T, a OnePlus 8 és a OnePlus 8 Pro formájában. 

Érdemes ezek közül körültekintően választani, hiszen messze nem ugyanazt kínálják tudásban. Ennyi mobilt egy év alatt egyébként sosem dobott még piacra a OnePlus, és úgy tűnik, hogy számos fronton stratégiát vált. A jackcsatlakozó pedig már csak hab a tortán azoknak, akik nem szívesen mondanak le régi kedvenc fülesükről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.