Hirdetés

Januárban jön a Galaxy S10, aztán érkezik a Galaxy X



|

A Samsung állítólag előrébb hozza a Galaxy S10-es széria megjelenését, hogy helyet csináljon a forradalmi, összecsukható Galaxy X-nek.

Hirdetés

Minden évben arról hallunk, hogy a Samsung valamivel hamarabb szeretné piacra dobni az okostelefonjait azért, hogy megelőzze a riválisait. Az elődökhöz mérten a Samsung Galaxy S9 (és S9+), valamint a Galaxy Note 8 is néhány héttel hamarabb érkezett. A Galaxy S10-es szériánál azonban egészen mást jelent majd a hamarabb. 

Hirdetés

A jelentések szerint zöld utat kapott a Samsung első összehajtható okostelefonja, és a vezetés úgy látja jónak, ha a jövő év eleje felé érkezik a Galaxy X néven emlegetett eszköz. 

Emiatt a bejelentés egybeesne a Galaxy S10-es sorozat érkezésével - ezt pedig el szeretnék kerülni, nehogy az egyik elvegye a másiktól a rivaldafényt. 

Megoldásként a Samsung - a médiajelentések alapján - úgy döntött, hogy előrébb hozza a Galaxy S10-es készülékek bemutatóját. Úgy néz ki, hogy a Galaxy S10 már a jövő évi CES-en, január 8-11. között megmutatja magát. Egy hónappal később, a Barcelonában esedékes MWC-n pedig jön az összehajtható Galaxy X is. 

A Samsung állítólag nem rendelt túl sokat az összehajtható modellhez szükséges alkatrészekből, vagyis az óriás először inkább csak tesztelné a piacot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.