Hirdetés

Jobban aludhatnak munka közben a japán dolgozók



|

Az íróasztal alatt is elfér az új ágy, amit kifejezetten a lelkes, de fáradt munkavállalóknak találtak ki.

Hirdetés

A japán Bauhutte általában gamereknek gyárt székeket és asztalokat, de most előállt egy új ötlettel, aminek a játékosok és a túl lelkes, nap közben kimerülő dolgozók is örülhetnek. Itt van ugyanis az íróasztal alá tervezett, összecsukható ágy. 

Hirdetés

Az ötlet szerint az irodai dolgozók egy gyors pihenés erejéig dőlhetnek rá az ágyra, ami kompakt és könnyen elfér az asztal alatt. Kinyitva egy 4 centi vastag matrac teszi kényelmesebbé a fekvést. Az asztal alatti ágyat emellett úgy is értékesítik, mint természeti katasztrófák esetén hasznos kiegészítőt. 

Míg egyeseknek tetszett a furcsa ágy, addig mások kritizálták, ugyanis egy ilyen termék elősegíti a dolgozók még nagyobb kihasználását, kizsákmányolását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.