Hirdetés

Játékkonzollá változnak a Samsung új tévéi



|

Komoly bejelentésekkel készül a koreai gyártó a CES-re.

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi a 2022-es CES és ugyan idén biztosan nem lesz akkor műsor, mint a korábbi években, azért idén is lesz miért nyomon követi a Consumer Electronics Show bejelentéseit.

Itt, a PC World Online-on természetesen minden fontos bejelentésről beszámolunk majd nektek, de addig sem unatkozunk, hiszen számos információ már napvilágot látott a bejelentésre váró eszközökkel kapcsolatban.

Hirdetés

Ilyen például a Samsung új Smart tévéinek kiemelkedő funkciója, a Gaming Hub, amin keresztül egészen új élményre tehetnek szerint a tulajdonosok.

A koreai gyártó új tévéinek szerves része lesz a Gaming Hub, amin keresztül elérhető lesz a GeForce Now és a Google Stadia is. Magyarán nem lesz szükség külső eszközre, ezek a szolgáltatások egyenesen a tévén is képesek a működésre. A két népszerű platformon túl az Utomik is elérhető lesz, hiányzó azonban a Microsoft xCloudja, ami azért is furcsa, mert a két cég 2020 februárjában már partnerséget kötött a felhőalapú játékok terén.

A tévék további szuper funkciója lesz, hogy a csatlakoztatott kontrollerek jelét továbbítani tudják, így nem kell oda-vissza csatlakoztatni az irányítót, ha például Xboxozás után Google Stadiára váltanánk. A Samsung megerősítette azt is, hogy a Microsoft kontrollerén túl a Sony DualSense-e is a megjelenéstől támogatott lesz.

Mike Lucero, a Samsung játékokkal kapcsolatos eszközeiért felelős divíziójának vezetője elárulta, ugyan korábban a Samsung Smart készülékek támogatták például a Steam Link appot, ez nem lesz része a most debütáló Gaming Hubnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.