Hirdetés

Játékokkal bővül az Android Auto



|

Azért Cupheadezni még nem lehet, mint egy Teslában - a Google eleve egész más utat választott.

Hirdetés

Elon Musk határozott célja, hogy olyan erős gépet építsen a Teslákba, hogy azon a The Witcher 3, a Cyberpunk 2077, és más, modern játékok is vígan fussanak. Persze ezeket csak úgy lehet elérni, ha nem vezetünk épp - a Google viszont olyan játékokkal dobja fel az Android Autót, amiket vezetés közben is bátran játszhatunk.

Ehhez a Google Assistantot hívja segítségül, aki moderátorként közreműködik, így pusztán a hangra figyelve és artikuláltan válaszolgatva játszhatjuk például a Jeopardyt.

Hirdetés

Az Android Auto ma bejelentett újításai között szerepel még, hogy shortcutok segítségével gyorsan elérhetjük a névjegyzéket, megnyithatjuk a Google Assistantot, vagy akár állíthatjuk az otthoni termosztátot is, továbbá beállíthatunk egyedi háttereket is. A szélesebb kijelzővel szerelt autókban osztott képernyős nézetet aktiválhatunk, hogy egyszerre láthassuk a térképet és a médiavezérlő gombokat.

A funkciók használatához legalább Android 6.0 szükséges, a frissítés a napokban élesedik azon régiókban, ahol az Android Auto elérhető - és mivel december óta nálunk is használható, mi is kiélvezhetjük az előnyeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.