Hirdetés

Játékos fókuszú Xperia bemutatót tart hamarosan a Sony



|

Egyelőre nem tudjuk, hogy egy új készülékről van-e szó, vagy a mostani telefonokhoz jönnek kiegészítők.

Hirdetés

Az elmúlt években már hozzászoktunk, hogy a Sony Xperia készülékek abszolút a professzionális fotós funkciókra váró felhasználók vágyait hivatottak kielégíteni, minden másról látszólag lemondott a Sony az okostelefonok piacán, most azonban úgy tűnik, hogy változik az irány.

Szeptember 12-én egy új Xperia bejelentéssel készül a Sony, most azonban az e-sportolókat és a streamereket célozták meg.

Hirdetés

Múlt héten debütált az Xperia 5 IV, így kissé furcsa, hogy máris új Xperia eseményt kell felírni a naptárba, a Sony azonban most a játékosok figyelmére vágyik. Egyelőre nem tiszta, hogy egy teljesen új készüléket terveznek-e bemutatni, vagy a legutóbbi modell kap kiegészítőket ahhoz, hogy alkalmasabb legyen a versenyszerű videojátékozásra, hamarosan azonban minden kiderül.

A rövid videóban a japán Scarz csapat egyik játékosa kezében figyelhetnénk meg az új eszközt, ha látszódna, a sok neon és villogás azonban így is eléggé hype-ol. Az esemény mottója a Profi játékosoknak és streamereknek, illetve a #BornToGame is arra enged következtetni, hogy inkább egy új mobil készülődik. Érkezhet az Xperia Play 2? Szinte biztosan nem, pedig nagyon menő lenne!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.