Hirdetés

Játékos vagy? Mondd a véleményed és nyerj!



|

Már hetedik alkalommal indult el a JátékosLét éves felmérése a hazai gamer társadalom ügyes-bajos dolgairól, ráadásul 100 000 forintos vásárlási utalványt is érhet, ha kitöltöd.

Hirdetés

Érdekes mix a játékosok világa: míg régebben tényleg csak az igazi "kockák" tartoztak ebbe a körbe, akik ismerték a játékokat futtató gépeket, mélyen beleásták magukat a játékok történetébe, viszont gyakran estek abba a sztereotíp körbe, akikről a "pattanásos, kövér kiskölyök, akinek nincs élete" mendemondák szóltak, manapság már teljesen más a helyzet.

Hirdetés

Ott vannak a casual játékosok, akik a bárhol elérhető, pár gombbal irányítható, néhány perces időkitöltőkkel szórakoznak, a konzolos, barátokkal játszó fiatalok, vagy a másik oldalon az e-sportolók, akiket már nem is a játék, hanem az eredmény, a fejlődés, az extrém kihívások érdekelnek. Szóval, sokféle altípus létezik a gamerek között, a JátékosLét pedig immár hetedik éve kutatja, mi jellemző a magyarokra ezen a téren.

Az idei kérdőívük még pár napig él, egészen pontosan január 31-ig lehet kitölteni, de nem csak azért érdemes, hogy ezzel te is hozzájárulj a hazai játékos társadalom felméréséhez (aminek eredményét akár neked is elküldik, ha kéred), de még egy olyan ajándékutalványt is kisorsolnak a kitöltők között, amellyel 100 000 forint értékben zsákolhatsz be bármit az 576 KByte boltjaiban.

A kérdőív kitöltéséhez (ami nem tart tovább 4-5 percnél) kattints ide, ha pedig kíváncsi vagy, mik jöttek ki eddig a JátékosLét "műhelyéből", megnézhetsz egy érdekes előadást az alábbi videón, vagy olvasgathatod a GameStar Extra Life rovatát, amit gyakran szórnak tele szakértői anyagokkal. A kitöltés után pedig akár játszhatsz is egyet, ha már vasárnap van, nem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.