Hirdetés

Játszik a Google



|

A jelek szerint előkerült az első kép, ami a Google Pixel 2-vel készült - de vajon mire utal?

Hirdetés

Az okostelefonok piacán két nagy meglepetés maradt hátra az idei évben: az egyik az október 16-án érkező Huawei Mate 10, a másik pedig a Google felhozatala. A Pixel 2 és a Pixel XL 2 október 4-én mutatkoznak be, erre már több utalást is tett a Google (külön weboldal, hirdetőtáblák, stb.). 

Hirdetés

Persze a kíváncsibb felhasználók igyekeztek találni valami plusz információit, és sikerült is. A Google kedvcsináló oldalának forráskódjából előástak egy fotót, amelyen két süti látható. 

Elsőre nehéz hová tenni, azonban a kép metaadatait vizsgálva kiderült, hogy egy Google-eszközzel készítették a fotót, a modellhez pedig csak ennyi van írva: "Ennyire nem könnyű ;)". 

Miközben tényleg valószínű, hogy az egyik új Pixellel lőtték a képet (az pedig biztos, hogy a Google főhadiszállásán készült), addig egyértelmű, hogy a beállítás nem látványos, ellenben árulkodó. De vajon miről árulkodik? 

Lehet, hogy fekete és fehér színekben lesz csak Pixel 2 és Pixel XL 2? Vagy jönnek a natív sötét témák az Android 8.1-be? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.