Hirdetés

Javítja az M1-es Macek Bluetooth-hibáit az Apple



|

A teszteken remekeltek az M1 processzoros Macek, a felhasználók számára azonban több bosszúságot is okoznak.

Hirdetés

Nagy szenzációt jelentettek az Apple saját, M1 processzorral szerelt Mac gépei, ezeket a teszteken jól is fogadták a szakemberek. Azonban a tényleges vásárlók és felhasználók számára okoztak fejfájást ezek az eszközök: többek között Bluetooth-problémákkal szenvednek az újdonsült tulajdonosok. Van, aki egyszerűen nem tud kapcsolódni a Bluetooth-képes perifériákhoz, másnál véletlenszerűen ledobálja a gép az eszközöket. 

Hirdetés

Az Apple állítólag már dolgozik a hibák megoldásán, a The Atlantic egyik szerzőjének ezt közvetlenül is megerősítette a vállalat. A macOS frissítése bármikor megjelenhet. 

Az Apple ezzel most először ismerte el ezeknek a problémáknak a létezését, persze a saját fórumán és a Redditen már régóta sokan panaszkodnak. A jó hír az, hogy ezek szerint nem hardverhibáról van szó, és minden javítható lesz szoftveresen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.