Hirdetés

Javított a Bluetooth-on a Windows 10 új előzetese



|

A Bluetooth-párosításon fejlesztett a Windows 10 új, 18985-ös előzetes buildje.

Hirdetés

A Microsoft nemrég adta ki a Windows Insider Program Fast csoportja számára a Windows 10 legújabb, 18985-ös előzetes buildjét. A legfontosabb változtatást a javított, egyszerűsített Bluetooth-párosítás jelenti. Ennek köszönhetően a PC és a közeli vezeték nélküli eszközök csatlakoztatása gyorsabb lesz. 

Hirdetés

Az új eljárást a Windows 10 2018 április frissítésének Swift Pair funkciójára építették. Ez úgy könnyítette meg a dolgunkat, hogy közeli Bluetooth-eszköz párosítása előtt egy értesítést jelenített meg, ami a vonatkozó beállítási részhez navigált. 

Bár az újítást akkor még bizonyos eszközökhöz kötötték, a Microsoft már akkor szerette volna hosszabb távon szabvánnyá tenni az ötletet. 

A 18985-ös buildtől kezdve a párosítás már az értesítéseken keresztül végigmegy, a beállítások appot el sem kell indítani. A felületet optimalizálták, és már eggyel kevesebb értesítést jelenítenek meg - az elsőnél pedig az elvetéshez külön gomb is van. Az értesítés az eszköz nevét és kategóriáját is jelzi. 

Jelenleg az Insider program résztvevőinek 50 százaléka élvezheti az újítást, ami alapvetően a Microsoft saját perifériához kötött egyelőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.