Hirdetés

Javulhat a Wear OS-alapú okosórák üzemideje



|

A Google Fit frissítése legalábbis azt ígéri, hogy megnyúlik a Wear OS rendszert használó okosórák üzemideje.

Hirdetés

Jó hírt kaptak azok a felhasználók, akiknek Wear OS rendszert használó okosórájuk van. A Google olyan fejlesztéseket tesz közzé, amelyek idővel csökkentik a viselhető eszközök energiafogyasztását. Ezek a fejlesztéseket a Google Fiten, az egészségkövető platformon keresztül eszközölte a Google. 

Hirdetés

A Google Fit legutóbbi frissítése lehetővé teszi egyes Wear OS-alapú okosórák számára, hogy akkumulátorkímélő, alacsony energiájú GPS módot használjanak. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az okosórák sokkal hatékonyabban gazdálkodnak majd az akkumulátorral, amikor fut a Google Fit. 

Az üzemidő meghosszabbodása azonban teljesen helyzetfüggő és egyedi. Ennek ellenére a legtöbb helyzetben mindenkinek javulást kell majd tapasztalnia, még akkor is, ha egyes alkalmakkor csak minimális mértékben. 

Bár sokan kíváncsiak, hogy mely okosórák üzemideje nőtt meg a frissítés hatására, első körben egyedül a Mobvoi TicWatch Pro kapta meg a szóban forgó csomagot. A Google minden bizonnyal más Wear OS-alapú okosórákra is kiadja a frissítést, de ehhez konkrét ütemterv egyelőre nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.