Hirdetés

Javult a OnePlus 5 kamerája



|

Megérkezett az OxygenOS 4.5.10, a diákok pedig olcsóbban vihetik a OnePlus 5-öt.

Hirdetés

Továbbra is folyamatosan jönnek a frissítések a OnePlus okostelefonjaihoz. Miután új OxygenOS-t kapott a OnePlus 3 és a 3T, a OnePlus 5 is frissült, ezúttal az OxygenOS 4.5.10-zel. 

Hirdetés

Az új rendszer leginkább a kamerán javított, de azért más foltozások is akadnak benne. A képeknél csökkent a zaj szintje, nőtt a kamera stabilitása, valamint a 60 fps-sel lőtt videók minősége is javult. 

Javítottak továbbá a WiFi stabilitásán, több kijelzőhibát orvosoltak, és a Play Zene görgetési hibája is a múlté. Értelemszerűen a frissítés hullámokban érkezik, tehát van aki már megkapta, és van olyan is, aki csak a hét végére. 

A OnePlus ezzel egyszerre elindított egy diákoknak szóló programot is, amelynek keretében 10 százalékos kedvezményt ad a rendelésekre, értelemszerűen a OnePlus 5-re is. 

Mindez 47,9 vagy 53,9 dollárnyi kedvezményt jelent, bár egy diák csak egy akciós okostelefont vehet. Az akcióban Magyarország is benne van, a diákok egy Student Beans-fiókkal hitelesíthetik magukat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.