Hirdetés

Soha nem kellene bedugni a JBL új vezeték nélküli fejhallgatóját



|

Napelemes és öntöltő lenne a JBL Reflect Eternal vezeték nélküli fejhallgató.

Hirdetés

Bár a gyártók egyre inkább kiszorítanák a piacról a vezetékes fejhallgatókat, azokban nincs akkumulátor, tehát töltögetni sem kell egyiket sem (és persze akadozás sincs az átvitelben). A vezeték nélküli fej- és fülhallgatók tehát sokszor dühítőek lehetnek. 

Hirdetés

A JBL ezen segítene napenergiával. A JBL Reflect Eternal egy olyan vezeték nélküli fejhallgató, amely önmagát képes tölteni napenergia hasznosításával. Akár beltérben is. 

A termék egyelőre csak prototípus, és a sorozatgyártás előtt még egy közösségi finanszírozási kampányt is indít a JBL. Az újdonság valamikor jövő októberben érkezne, 165 dolláros áron. 

Az újdonság az Exeger Powerfoyle technológiáját hasznosítaná, mesterséges fényforrásokat is támogatva. Egy 700 mAh-s akku állítólag 24 órás üzemidőt garantálna, ha pedig gyorsabban merül, mint ahogy tölt, akkor vezetékkel 2 óra üzemidőt lehet elérni 15 perc alatt. A fejhallgató pirosban és zöldben jön majd, mikrofon is lesz rajta, illetve Google Assistant vagy Amazon Alexa. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.