Hirdetés

Jelentős áremelkedést hozhat a Samsung Galaxy S23-széria



|

Az S22-modellcsaládnál is drágább portékák lesznek a Samsung legújabb zászlóshajói.

Hirdetés

Évről évre rengetegen figyelik, hogy a piacvezető Samsung vajon milyen új csúcstelefonokkal áll elő, s ahogy az lenni szokott, a február 1-jén leleplezésre kerülő Galaxy S23-ról, S23+-ról és S23 Ultráról már előre kiszivárgott egy sor tudnivaló, köztük fényképes- és videós anyagokkal és a specifikációk listájával.

Amennyiben hitelesek az eddigi információink, már csak az árszabás maradt nagy kérdés, ám a jelek szerint végül ezt a poént sem a Samsung süti el.

A WinFuture újságírója, Roland Quandt ugyanis nemrég a Twitteren kürtölte világgá, hogy megszerezte egy spanyol viszonteladó árlistáját, így ha nem téved, fény derülhetett a mobilok európai árazására.

Hirdetés

Örömre azonban nem igazán van okunk, a számok alapján ugyanis az S23-sorozat 100-160 euróval lesz drágább az előd S22-modellcsaládnál.  

A fenti számokat elnézve az alap Galaxy S23 959 euróról indul majd, szemben a 859 eurós S22-vel, az S23+-ért pedig 1209 eurót kérnek, vagyis 160 euróval lehet drágább az 1049 eurós S22+-nál. Végezetül hasonló a helyzet a csúcsmodell S23 Ultránál is, melynek 1409 eurós ára 150 euróval haladja meg az 1259 euróról induló S22 Ultráét.

Habár Quandt értesülései egyelőre nem kerültek megerősítésre, összességében nem lenne meglepő, ha a Samsung valóban az áremelés mellett döntene, hiszen az utóbbi hónapok során termékkategóriától függetlenül több gyártó is így tett a dollárhoz képest jelentősen meggyengült euró miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.