Hirdetés

Jelentős hibákat orvosol az AMD Radeon Software Adrenalin 20.9.1



|

Az AMD kiadta a Radeon Software Adrenalin 2020 Edition legújabb változatát, ami most főként a hibajavításokra koncentrál.

Hirdetés

Az AMD kiadta a Radeon Software Adrenalin 2020 Edition legújabb, 20.9.1-es béta változatát. Ez a csomag elsősorban hibajavításra koncentrál, új játékbeli optimalizációkat nem tartalmaz. A driverek azonban orvosolnak egy olyan problémát, ami a rendszer összeomlását okozta a játékok közötti váltáskor. Akkor sem lesz már gond, ha Radeon Navi videokártyával meg van nyitva további kijelzőkön egy böngésző vagy videolejátszó. 

Hirdetés

Javították a Project CARS 3 teljesítményhibáit, továbbá a telepítési hibákat a Ryzen Mobile processzorok Radeon grafikájával kapcsolatban. A FreeSync-képes monitorok sem maradnak már feketék bizonyos helyzetekben, illetve a Borderlands 3 villódzik többé Radeon Boost mellett.

A videokimenettel sem lesz baj HEVC tartalom AMF dekóderrel való dekódolásakor, továbbá a CS:GO színhibái is megszűntek, ahogy a VP9-es lejátszási gondok is. További részletek és letöltés az AMD oldalán

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.