Hirdetés

Jelentősen drágulni fog az Nvidia GeForce Now



|

Ezzel együtt viszont új funkciók és beállítások is érkeznek az Nvidia felhőszolgáltatásába.

Hirdetés

Öt éven át tesztelte, 2020 februárjában pedig hivatalosan is útjára indította szolgáltatását az Nvidia. A GeForce Now felhasználói függetlenül attól, hogy milyen erős gépen játszanak, magas minőségben élvezhetik a Steamen, GOG-on, vagy más PC-s platformon megvásárolt játékaikat, az élményt csak a net sebessége befolyásolja.

Megkötésekkel a szolgáltatás ingyen is elérhető, de aki nem akar kompromisszumot kötni, és tényleg a lehető legjobb élményre vágyik, prémium előfizetést vásárolhat.

Hirdetés

Ez eddig havonta 5 euróba került, viszont mostantól 10 euróba fog, vagy 100 euróért éves bérletet lehet venni. A Priority tagság váltja a korábbi Founders szintet, és megörökli annak minden funkcióját (elsőbbségi elérés, hat órányi játék, ray tracing és DLSS-támogatás).

Az Nvidia ezzel együtt fejleszti is a rendszert. Egy új technológiával a kevésbé megbízható, 20 Mbps sebességű hálózatokon is jobb lesz a minőség, valamint gyorsabban töltenek be a játékok, és lehet majd fiókokat összekapcsolni. A változások 1-2 hónapon belül lépnek életbe.

A GeForce Now Windows mellett MacOS-en, Chromebookokon, Android TV-n, Androidon és iOS-en is használható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.