Hirdetés

Jó áron, két verzióban jöhet a Realme okosórája



|

Kerek, klasszikus óraszerű kialakítást kap a Watch S Pro, a Realme új eszköze.

Hirdetés

Sok pletyka után már az FCC is hitelesítette a Realme új Watch S Pro okosóráját, amely az eredeti Watch modell utódja lesz. Azonban míg az első az Apple Watch-ra hasonlított, addig az új modell már kerek AMOLED-kijelzőt kap, vagyis klasszikus, óraszerű dizájnnal érkezik. A Watch S Pro mellett egy második variánst is hitelesítettek, a Watch S modellt. Elvileg dizájnban nem lesz különbség a két eszköz között, továbbá a szenzorok is ugyanazok lesznek, vagyis az olcsóbb modell is méri majd egyebek mellett a pulzust. 

Hirdetés

A Realme Watch S-ről kiderült továbbá, hogy IP68-as vízvédelmet kapott, a 390 mAh-s akkumulátora pedig 5V/0,5A mellett tud tölteni. A Pro modellbe már 420 mAh-s energiaforrás jut. Hivatalosan azonban még most sem tudni, hogy mikor debütálnak. 

Az Oppo olcsóbb márkájaként működő Realme Európában egyre nagyobb erőkkel terjeszkedik, és bár hazánkban még nem olyan nagy név, de alapvetően a Xiaomi Redmi márkájának a fő ellenfele, agresszív árazással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.