Hirdetés

Jobb kamerát, erősebb processzort és új stabilizátort kap a GoPro Hero 10 Black



|

Nemcsak hivatalos képek, hanem szinte minden fontos információ is kiszivárgott az ősszel érkező akciókameráról.

Hirdetés

Bár az eredeti GoPro sikere óta rengeteg jóval olcsóbb akciókamera is megjelent a piacon, a cég minden évben megpróbálja kicsit magasabbra tenni a lécet és ezzel maga mögé utasítani a konkurenciát. Természetesen így lesz ez idén is, ráadásul meg sem kell várnunk a hivatalos bejelentést, Roland Quandt ugyanis kiszivárogtatott gyakorlatilag mindent, amit a GoPro Hero 10 Black kapcsán tudni érdemes.

Hirdetés

A képek alapján úgy tűnik, hogy kívülről a felirat színezését leszámítva semmi nem változott, a motorháztető alatt viszont más a helyzet. A Hero 10 Black egy 23 MP-es kamerával és egy vadonatúj GP2-es processzorral érkezik, amiknek köszönhetően 5,3K-s felbontásban 60 fpssel, 4K-ban 120 fpssel, míg 2,7K-s felbontás mellett akár 240 fpssel is képes rögzíteni.

A livestream és a TimeWarp módok nem változtak, ahogy megmaradt a 8x lassítás és a 10 méteres vízállóság is, a HyperSmooth 4.0 névre keresztelt stabilizátor azonban még minőségibb felvételeket tesz majd lehetővé. 

Az árazás illetve a pontos megjelenési dátum még nem ismert, de a vállalat általában szeptember-október környékén dobja piacra az új GoPro modelleket, így minden bizonnyal heteken belül a hivatalos bejelentés is megtörténik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.