Hirdetés

Jöhet a 200 dolláros Apple iPhone



|

A pletykák szerint a következő olcsó iPhone ára tényleg kedvező lesz, állítólag 200 dollártól indulhat.

Hirdetés

Az Apple nem titkoltan az androidos felhasználók egy részét próbálja meg elhódítani a kedvezőbb árú, 2020-as iPhone SE mobiljával, amely Amerikában 399 dollárért már elvihető, nálunk pedig 179 990 Ft-ba kerül. Ezt a vonalat pedig tovább vinné a cég, a pletykák szerint készül az újabb olcsó iPhone. Ez viszont már 200 dollárért megvásárolható lesz, ami igen nagy szó lenne az Apple világában, ahol az 1000+ dolláros okostelefonokhoz szoktunk. 

Hirdetés

Azt még nem tudni, hogy az új, olcsó modellbe milyen lapkát tenne az Apple, de ha az A13 Bionic chipet, akkor alapból nagy előnnyel indulhatna a piacon. Amennyiben MauriQHD forrásai hitelesnek bizonyulnak, akkor a 200-300 dolláros árszinten kapható olcsó iPhone még a 2020-as iPhone SE-nek is alávágna árazásban.

Kár lenne persze azt várni, hogy az Apple az új és olcsó mobiljaival megváltja a világot: jó eséllyel az új iPhone SE mintájára építi majd ezeket, vagyis a régi modellek egyes alkatrészeit hasznosítja újra. Senki ne számítson tripla hátsó kamerára vagy nagy akkumulátorra, nagy kijelzőre. Az ellenben akkor is nagy szó lesz, ha valaki már 200 dollárért új iPhone-t vásárolhat. Az Apple pedig komoly piaci részesedést szerezhet magának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.