Hirdetés

Jöhet az LG első Chromebookja?



|

Hivatalos beadvány árulkodik a koreai gyártó terveiről.

Hirdetés

Habár az okostelefonok piacáról már végleg kiszállt, az LG elektronikai eszközök széles skáláját kínálja a légkondicionálóktól a konyhai felszereléseken át egészen az ultrakönnyű Gram notebookokig.

A jelek szerint pedig a prémium laptopok után az olcsóbb kategóriában is kipróbálhatja magát a koreai gyártó, egy friss beadvány ugyanis arról árulkodik, hogy készülőben lehet a márka első Chromebookja.

Hirdetés

Elsőként a Chrome Unboxed szúrta ki, hogy az LG regisztrált egy új eszközt a Bluetooth-szabványt kezelő Bluetooth Special Interest Groupnál (SIG). Az adatlapról sajnos csak annyit lehet kibogarászni, hogy egy 5.1-es Bluetooth-szal szerelt LG Chromebookról van szó, melynek sorozatszáma 11TC50Q, s hogy október 18-án jelent meg a nyilvántartásban.

Ha tényleg megvalósul, nem ez lesz a gyártó első Chrome OS-alapú modellje, hiszen 2014-ben az LG már előállt egy iMacre hajazó komplett asztali konfiggal, a Chromebase-zel, ami szintén a Google operációs rendszerét futtatta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.