Hirdetés

Jöhetnek a BlackBerry okosórák?



|

A BlackBerry és a Timex szabadalmi licencszerződést kötöttek, de egyelőre nem tudni, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

A BlackBerry egy ideje már nem gyárt saját okostelefont, a készülékek építésével és forgalmazásával a TCL-t és az Optiemust bízta meg. A KeyOne és a DTEK60 is így készültek el. 

Hirdetés

A jelek szerint hasonló lépésre készül az okosórák piacán is a vállalat. A BlackBerry és a Timex ugyanis nemrég aláírtak egy szabadalmi licencszerződést, még ha nem is volt egyértelmű, hogy mi a felek célja. 

Nagy esély van rá, hogy a két cég egy olyan okosórán dolgozik, amin BlackBerry szoftver fut. Mivel a BlackBerry az üzleti szektorban erős, ezért a páros okosórája ilyen téren is elkülönülhet a mezőnytől. 

A bizakodások ellenére az sincs persze kizárva, hogy a Timex egy olyan órát szeretne kiadni, amihez szüksége van a BlackBerry egyik szabadalmára a 40 000-ből. A megfelelő jogdíjak megfizetése után a jogi következményektől már nem kell tartson a másik fél. 

A Timex jelenlegi okosórái igazából analóg órák, fitneszes funkciókkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.