Hirdetés

Jöhetnek a vezeték nélküli Apple fejhallgatók



|

Állítólag idén érkezhetnek meg az Apple márkajelzésű, vezeték nélküli fejhallgatók.

Hirdetés

A jelentések szerint az Apple olyan csúcskategóriás fejhallgatókon dolgozik, amelyek még az idei év vége előtt jelennek meg a piacon, de már Apple márkajelzéssel. A Bloomberg jól értesült forrásai szerint ezek a fejhallgatók nem csak zajszűréssel emelkednek majd ki a mezőnyből, de vezeték nélküliek is lesznek. 

Hirdetés

Ezek lesznek az Apple első sajátmárkás fejhallgatói. Természetesen a vezeték nélküliségben nem elsők, elvégre az AirPods fülhallgató már korábban megjelent. 

Egyelőre senki sem tudja, hogy az Apple miként különböztetné meg az újdonságait a Beats márkajelzéssel árusított termékektől. Vezeték nélküli Beats fejhallgató több is van, például a Beats Studio3 vagy a Solo3. 

A Bloomberg jelentése mindenesetre azért is hihető, mert ugyanezt jósolta korábban az általában igen megbízható elemző, Ming-Chi Kuo is. 

A Bloomberg úgy tudja, hogy az Apple még nem választotta ki a végleges dizájnt. Olyan nem várt fejlesztési nehézségek is támadhatnak, amelyek miatt a megjelenés 2019-re csúszhat el. Ha ez így lesz, akkor idén legalább megkapjuk a második-generációs AirPods fülhallgatót, fröccsenésálló kialakításban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.