Hirdetés

Jöhetnek az OLED-kijelzős iPad Pro táblagépek



|

Iparági források szerint 2021-ben leváltja az LCD-t és a mini-LED-et az Apple, az új iPad Pro tabletek OLED-panelt kapnak.

Hirdetés

A dél-koreai The Elec iparági forrásoktól megtudta, hogy az Apple egy kicsit megvariálta a beszállítóit, amelyek az iPad táblagépekhez adják a kijelzőket. A jól értesültek szerint ennek az oka az, hogy az Apple az eddigi LCD és mini-LED-panelek helyett OLED-kijelzőket akar használni a jövőbeli iPad Pro modellekben. 

Egészen pontosan arról van szó, hogy a Samsung Display-nek kell felpörgetnie az OLED-gyártást, az Apple csúcsminőségű panelt akar a következő-generációs iPad Pro táblagépeibe, amelyek előreláthatóan 2021 második felében jelennek meg. 

Hirdetés

A Samsung Display egyébként az Apple állandó partnere, és ez a hír azt is jelenti, hogy a jövőben sem szakít egymással a két fél. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor és mennyiért jöhetnek ezek az új iPad Pro tabletek. Mivel azonban 2021 második felére várhatóak, addig valószínűleg változtat még egy-két dolgot a jelenlegi tervein az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.