Hirdetés

Jöhetnek az önmegsemmisítő képek a WhatsApp üzenetküldőbe



|

Egy idő után magukat eltüntető, időkorláttal lejáró képeket és videókat lehet majd küldeni a WhatsApp üzenetküldővel.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy a WhatsApp mindig dolgozik valami újdonságon, ami még hiányzik az üzenetküldőből. A WABetaInfo fedezte fel, hogy a Facebook tulajdonában lévő app fejlesztői most egy olyan funkción dolgoznak, amelynek segítségével időkorláttal ellátott képeket és videókat lehet majd küldeni, amelyek megtekintésük után rövid idővel megsemmisítik magukat.

Ideális megoldás lehet ez például érzékeny tartalmakhoz, amelyek legalább automatikusan nem maradnak meg a célszemély készülékén. 

Hirdetés

A funkció egyelőre nem túl kiforrott, még nem lehet lejárati időt megadni, és törlés után sem marad értesítés, egyszerűen csak eltűnnek a lejárt anyagok. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a WhatsApp küld-e értesítést, ha a címzett képernyőképet csinál a lejáró médiatartalomról, de persze más módszerekkel is kijátszható ez a védelmi rendszer (például külső eszközzel fotót készíteni a képernyő tartalmáról).

A mostani újítások egyébként a WhatsApp legújabb bétájában már benne vannak, de azt nem tudni, hogy a innen mikor kerülhetnek át élesbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.