Hirdetés

Jókora 8K-s kijelzőt pakol autóiba a BMW



|

Az extrán széles képernyő a luxusautók egyik ékköve lehet.

Hirdetés

Egyáltalán nem újkeletű dolog, hogy bizonyos autókban beépített képernyők segítik a navigálást, vagy éppen gondoskodnak a hátsó üléseken tartózkodók szórakoztatásáról.

Azonban úgy tűnik, hogy a BMW nem éri be az alig néhány hüvelykes kijelzőkkel, és inkább egy igazi monstrumot pakol bizonyos modelljeibe.

Hirdetés

A tervek szerint a gyártó egy méretes, 31 hüvelykes, nem mellesleg 8K felbontású kijelzőt fog pakolni a luxusautóiba. A meglepően széles, 32:9-es arányú, Theatre Screen nevű szerkezet a plafonról ereszkedik le, és gyakorlatilag egy négy keréken guruló mozivá varázsolja a BMW járgányát. Természetesen megfelelő hangrendszer is tartozik a TV-hez, a térhatású hangzásról ugyanis a Bowers & Wilkins megoldása gondoskodik majd.

A Theatre Screen okosfunkciókkal is rendelkezik, köszönhetően az Amazon 5G-n keresztül elérhető Fire TV platformjának. Így nemcsak filmeket nézhetünk a képernyőn, de a segítségével zenét is streamelhetünk, és egy funkcióval még zoomolhatunk is, amivel lecsökkenthetjük a gigantikus 32:9-es képarányt 21:9-re vagy 16:9-re.

Habár a 8K-s felbontás erős túlzásnak tűnik, de a kijelző így is remekül teljesíthet 4K-s tartalmak megjelenítése során.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.