Hirdetés

Jól bírja a strapát a OnePlus 5



|

Zack Nelson (JerryRigEverything) elvégezte a szokásos stressztesztet - a OnePlus 5 jól vizsgázott.

Hirdetés

Bár egyik okostelefon sem elpusztíthatatlan, az azért nem mindegy, hogy a mindennapi behatásoknak melyik mennyire áll ellen. Zack Nelson, a JerryRigEverthing csatorna tulajdonosa most a OnePlus 5-ön végezte el a szokásos stressztesztet. 

Hirdetés

Az eredmények alapján a mezőny nagyját lekörözi tartósságban a OnePlus 5, amely nemrég mutatkozott be

Bár éles késekkel könnyű megkarcolni a fém házat, a kulcsok és a pénzérmék nem tesznek kárt benne, bármilyen nyomot is hagynak, az ujjal letörölhető. A gombok és a hangszórórács is fémből vannak, a kamerák nem karcolódnak. 

A kijelző bár ha tűzbe esik, egy idő után visszafordíthatatlanul kivilágosodik, ehhez az átlagosnál több idő kell, ráadásul a legtöbben eleve nem dobáljuk ilyen helyekre az okostelefont. 

A hajlításos teszten bár a OnePlus 5 kijelzője kiugrott, a ház nem görbült el, a képernyő nem tört el, és a helyére is visszament. A 2.5D-s üvegborítással sem volt baj, az eszköz végig működőképes maradt, és meglehetőségen minőségire sikerült a teszt alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.