Hirdetés

Jól bírja a strapát a OnePlus 5T



|

Zack Nelson híres stressztesztjén is remekül szerepelt a OnePlus új csúcskészüléke.

Hirdetés

A OnePlus az elmúlt évek során egyre jobb minőségű okostelefonokat dobott piacra, és az ár-érték arányt nézve a OnePlus 5T-ben sem csalódunk. Bár vezeték nélküli töltésre nem képes és nem is vízálló (ugyanakkor a OnePlus szerint nem lesz baja a véletlen vizes balesetek során sem), minden más tekintetben ott van az élen az új modell. 

Hirdetés

Azt, hogy egy készülék mennyire strapabíró a gyakorlatban, csak hosszú használat után tudtuk meg eddig. Egy ideje viszont azonnal választ ad a kérdésre Zack Nelson, aki a híres stressztesztjén alaposan megkínozza az eszközöket. 

A OnePlus 5T Gorilla Glass 5 bevonatú kijelzője jól bírja a karcokat, éppen annyira, mint az élmezőny összes többi okostelefonja. Az előlapi kamerát ugyanez az üveg védi, a felső hangszóró rácsa pedig fémből van, és alaposan rögzítették, tehát lehetetlen tönkretenni. 

Az alumínium ház tökéletesen ellenáll az érméknek, kulcsoknak, de persze egy élesebb tárgy vagy kés már felsérti a bevonatot. Az ujjlenyomat-olvasó kerámiából van, gyakorlatilag szó szerint sérthetetlen, ellentétben más gyártók megoldásaival. 

A OnePlus 5T a hosszú kijelző ellenére a törésteszten is szépen vizsgázott, ami azt jelenti, hogy összességében igen strapabíró készülék, és a legjobban összerakott modellek közé sorolandó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.