Hirdetés

Jól bírja a strapát az Xperia XZ Premium



|

Zack Nelson kezelésbe vette a Sony zászlóshajóját, amely kiállta a stresszteszt próbáit.

Hirdetés

A Sony Xperia XZ Premium a Sony egyik eddigi legdrágább és egyben legjobb okostelefonja, amelyről bár a bemutatója után nem beszéltek olyan sokat, sokan nagy elvárásokat támasztanak a modellel szemben. 

Hirdetés

Zack Nelson, aki a JerryRigEverything YouTube-csatornán mobilokat kínoz, ezúttal a Sony zászlóshajóját vette kezelésbe. 

A stressztesztből kiderült, hogy ez előlapot és a hátlapot megfelelően védi a karcoktól a Gorilla Glass 5 védőüveg, a kameráknak sem lesz bajuk. A kulcsok és pénzérmék sem tehetnek kárt a készülékben. 

A készülék teteje, alja és az oldalsó gombjai fémből készültek, az oldala pedig valamilyen prémium műanyagból, ami másképp kopik vagy sérül, mint a fém elemek. 

Eltörni nem sikerült az Xperia XZ Premiumot, így jobban vizsgázott, mint a korábbi Sony csúcsmodellek - ha valaki véletlenül ráül az okostelefonra, akkor sem lesz baja az eszköznek. 

A készülék érdekességei közé tartozik a Snapdragon 835-ös lapka, a 4K-s, HDR-képes kijelző és a 960 fps-sel rögzíthető lassított felvételek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.