Hirdetés

Jól megy a Nokia 3310



|

Jól szerepelt a tavalyi harmadik negyedévben a Nokia, a butatelefonjai is kelendőek voltak.

Hirdetés

A Counterpoint Research elemzőcég adatai szerint 2017 harmadik negyedévében a HMD Global 2,8 millió Nokia okostelefont tudott világszerte értékesíteni. Ugyanezen időszak alatt 13,5 millió Nokia mobiltelefont (butatelefont) is eladtak

Hirdetés

A vonatkozó negyedévben a Nokia a 16. legnagyobb okostelefon-gyártó és a 3. legnagyobb butatelefon-gyártó lett. Összesítésben a 8. legnagyobb a piacon. 

A számok azt mutatják, hogy a Nokia lassan beindul, elvégre 2017 első felében csak 1,5 millió okostelefont tudott eladni. A jelentések szerint 2017 negyedik negyedévében is jól teljesített a márka. 

A Nokia butatelefonok sikere egyébként az új Nokia 3310-nek köszönhető, amely 17 év elteltével érkezett meg frissítésként, az eredeti után. 

Az idei évben a HMD Global hat új Nokia okostelefont dobna piacra. Ezek egyike a Nokia 9 zászlóshajó lesz, 18:9-es, 5,5 hüvelykes kijelzővel és dupla kamerával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.