Hirdetés

Jön a fizetős Twitter, ennyibe fog kerülni



|

Az egyelőre tesztverzióban elérhető Twitter Blue havidíjas modellben érkezik, nem lesz nagyon drága.

Hirdetés

A világ egyik legnépszerűbb közösségi oldala a Twitter, amelyet a platform annak is köszönhet, hogy a felhasználók eléggé szabadelvűen oszthatnak meg bármilyen, akár explicit tartalmakat is. A Twitter alapvetően teljesen ingyenesen használható, viszont az App Store felületén már felbukkant egy új lehetőség, ami havidíjas szolgáltatást kínál a mikroblog alapfunkcióin felül.

Ez az úgynevezett Twitter Blue, amelyet hivatalosan még nem jelentett be a vállalat, viszont a jelek szerint néhány bennfentes számára elérhetővé vált, így azt a szakértők már el is kezdték tesztelni. A szolgáltatás nevéről néhány héttel ezelőtt már lehetett tudni, de már képeket is láthatunk az új lehetőségekről. 

Hirdetés

A 3 dolláros havidíjas szolgáltatás egyrészt új testreszabási lehetőségeket kínál, így ennek köszönhetően megváltoztatható a Twitter színvilága, illetve a telefonon megjelenő ikonja is. Másrészt két funkció teszi praktikusabbá az oldal használatát.

Az "Undo Tweet" lehetőség egy adott ideig nem publikálja a bejegyzést, így azt az időkorláton belül egyszerűen vissza lehet vonni. A "Reader Mode" pedig könnyebbé teszi a hosszabb bejegyzések olvasását. Jane Manchun Wong, a Twitter Blue-t tesztelő szakértő már egy képet is megosztott a szolgáltatás újdonságairól.

Ezeken kívül új funkciónak számít még a Collections is, aminek köszönhetően a felhasználók kategorizálhatják a kedvencnek jelölt bejegyzéseket.

A Twitter Blue hivatalos megjelenésének időpontjáról egyelőre nincs információ, a közösségi oldal vélhetően egy kapcsolódó blogbejegyzésben fogja ezt bejelenteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.