Hirdetés

Jön a homeOS - az Apple új rendszerrel menne neki az okosotthon építésnek?



|

Bár konkrétumokat egyelőre nem árult el az almás cég, az operációs rendszer neve elég árulkodó.

Hirdetés

iOS, macOS, watchOS - csak néhány azok közül az operációs rendszerek közül, amelyek az Apple különböző termékcsaládjaiban dolgoznak, és remekül szinkronizálhatóak egymással.

A cég eszközei eddig is fontos szerepet töltöttek be az okosotthonok kialakításánál, hiszen számos gyártó termékei HomeKit kompatibilisek, és egy iPhone vagy egy HomePod segítségével teljes lakásokat is automatizálhatunk, de jó eséllyel ennyi nem elég Tom Cook csapatának.

Felbukkant a neten egy álláshirdetés, amelyben az Apple keres programozókat az Apple Musichoz, a hirdetésben pedig megemlítik, hogy a jelentkezőknek lehetősége nyílik alaposan megismerni többek közt a tvOS, a watchOS, az iOS és a homeOS belső működését is.

Hirdetés

Ez már csak azért is érdekes, mert a homeOS jelenleg nem létezik, vagy legalábbis soha nem beszélt még róla az Apple.

A névből arra következtetünk, hogy a már említett okoskütyüket próbálja majd valahogy egy fedél alá hozni a vállalat az új rendszerrel. Persze a hivatalos bejelentésig mi is csak találgatunk, de a jövő héten indul a vállalat éves fejlesztői konferenciája, ahol akár erről is leránthatják a leplet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.