Hirdetés

Jön a piros OnePlus 6



|

Többek között Európában is elérhető lesz a piros OnePlus 6, de a részleteket egyelőre nem ismerjük.

Hirdetés

Egy darabig csak pletyka volt, végül a OnePlus tényleg bejelentette, hogy jön a piros színű OnePlus 6. A fényes külsővel rendelkező okostelefon ezüst elemekkel van díszítve, és elsőként valószínűleg Indiában, valamint Észak-Amerikában jelenik meg. 

Hirdetés

Amerikában a 128 GB tárhellyel és 8 GB RAM-mal rendelkező modell 579 dollárba kerül majd, és július 10-től lehet megrendelni. A készülék Európába is megérkezik idővel, de a megjelenési dátum és a pontos vételár itt még nem ismert. 

A OnePlus 6 eredetileg májusban jelent meg két eltérő fekete verzióban. A gyártója mindössze 22 nap alatt eladta az első egymillió darabot. A múlt hónapban aztán jött a selyemfehér változat, ami szintén hatalmas sikernek bizonyult. 

A gyártó ígérete szerint végre a remek ár-érték arányú Bullets Wireless vezeték nélküli fülhallgató készletei is normalizálódnak, vagyis hamarosan bárki kaphat majd belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.