Hirdetés

Jön a piros Samsung Galaxy S10



|

A svájci Media Markt oldalán 803 eurónak megfelelő vételár mellett bukkant fel a piros színű Galaxy S10.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a Samsung idén is kiad utólag egy érdekes és tetszetős színt az egyik aktuális csúcsmobiljából. Konkrétan a Samsung Galaxy S10 piros színű változata szivárgott ki, amely Cardinal Red fantázianéven fut. 

Hirdetés

Ez hamarosan elérhetővé válik, elsőként a jelek szerint Svájcban. Az új szín ugyanis nemrég a svájci Media Markt weboldalán bukkant fel, 803 eurós vételár mellett. A kiírásból kiderült az is, hogy ez a változat kizárólag 128 GB tárhellyel lesz elérhető. Bár a szín változik, a hardver marad ugyanaz, mint az eddigi modellekben. 

A szivárgások szerint a Samsung a Galaxy S10+ készülékéből is kiad egy piros változatot, ez megjelent a svájci Samsung oldalán egy listában. A további részletekre elvileg hamarosan fény derül, de az még nem tiszta, hogy mely régiókban lesz vihető a piros Galaxy S10 és Galaxy S10+. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.