Hirdetés

Jön a Xiaomi 100 wattos gyorstöltője



|

Az iQOO két napja mutatta be a 120 wattos, az Oppo most hozza a 125 wattos, a Xiaomi a jövő hónapban a 100 wattos gyorstöltőjét.

Hirdetés

Egy bizonyos szempontból logikusnak tűnhet az utóbbi hetek pletykái alapján kihagyni a töltőt az okostelefonok dobozából, és a kezdeményezésen jól össze is vesztek az emberek online. Tény azonban, hogy a biztonság miatt nem szabad spórolni a töltőkön és tápegységeken, és egy 1000+ eurós termékhez eleve illik ilyet mellékelni. Már csak azért is, mert lassan minden prémium mobil egyedi gyorstöltési rendszert használ, amihez speciális adapter kell, mint a OnePlus példája is mutatja. Szintén erre példa, hogy a Vivo gamermárkája, az iQOO két napja mutatta be a 120 wattos gyorstöltési rendszerét, ami 15 perc alatt tölt fel egy 4000 mAh-s akkut, és már augusztusban élesben debütál egy mobilban.  

Hirdetés

Az Oppo elvileg ma villantja meg a maga 125 wattos gyorstöltőjén, a Weibón pedig megszellőztették, hogy a Xiaomi augusztusban hozza el a piacra a 100 wattos gyorstöltőjét, amelyet már tavaly elkezdett mutogatni. 

A Xiaomi technológiája egyébként bár 100 wattos, nem visszalépés a riválisokhoz mérten, ugyanis itt már nem prototípusról lesz szó. Ráadásul nem sokkal lassabb, elvileg 17 perc alatt tölt fel nulláról egy 4000 mAh-s akkumulátort a nem túl fantáziadús nevű Super Charge Turbo. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.