Hirdetés

Jön a Xiaomi első OLED-tévéje - és még sok más



|

Az OLED-paneles Xiaomi Mi TV mellett új Redmi mobilra és RedmiBook laptopokra is lehet például számítani.

Hirdetés

A Xiaomi valóságos termékdömpingre készül, igaz, az újdonságok többsége egy darabig csak Kínában lesz kapható szokás szerint. Ishan Agarwal mindenesetre megtudta, hogy sok friss termék várható a következő hónapokban: kiegészül például a Redmi K30 széria, amelynek már most is tagja a K30 5G, a K30 4G, a K30 Pro 5G és a K30 Racing Edition. Ezekhez jön majd a Redmi K30i, ami a K30 olcsóbb kiadása lesz, 6/128 GB memóriával, MediaTek Dimensity 800 lapkával és 48 megapixeles fő kamerával. 

Hirdetés

Érkezik továbbá a Xiaomi első OLED-paneles Mi TV-je, amely 65 hüvelykes és 43 hüvelykes kiadásban lesz elérhető, a Pro változat pedig 32 hüvelykesben. Második-generációs RedmiBook 14 laptopokra is lehet számítani, AMD Ryzen 5 és 7 CPU-val, maximum 16 GB RAM-mal és 512 GB-os SSD-vel. Új Redmi hangprojektor és Mi XiaoAI okoshangszóró is jön, az előbbi abszolút új belépő lesz a Redmi részéről. Persze szokás szerint ezek a termékek csak jóval később érkezhetnek Európába, és nagy eséllyel más néven, mint azt mostanában megszoktuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.